Αρχική ΣελίδαH

Ευρωπαϊκό Έργο PEFMED

Ευρωπαϊκό Έργο PEFMED

Εκδήλωση ενδιαφέροντος από Βιομηχανικούς και Περιφερειακούς Κλαδικούς Συνδέσμους & clusters για συμμετοχή στα "Κουπόνια γνώσης" του PEFMED

Στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του PEFMED, θα αναπτυχθούν τα «Κουπόνια Γνώσης», που θα αποτελούν ένα εκπαιδευτικό πακέτο διάρκειας 3-5 ημερών πάνω στη μεθοδολογία του Περιβαλλοντικού Αποτυπώματος (PEF), το εργαλείο για τους κοινωνικό-οικονομικού δείκτες που αναπτύχθηκαν και άλλα θέματα σχετικά με το περιβάλλον και την αειφορία. »

Ενημερωτική Εκδήλωση ΓΠΑ

«Ο ρόλος της Τεχνολογίας των Πληροφοριών και των Διεργασιών Αναλυτικής Τεχνολογίας στην εκτίμηση της νοθείας, ποιότητας και ασφάλειας των τροφίμων – Η περίπτωση του έργου PhasmaFOOD»

Το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, με την υποστήριξη του ΣΕΒΤ, διοργανώνει στα πλαίσια του ευρωπαϊκού έργου PhasmaFOOD ενημερωτική εκδήλωση. »

ECOTROPHELIA 2018

ECOTROPHELIA 2018

Μεγάλοι νικητές η Νέα Γενιά & η Καινοτομία

Ο ΣΕΒΤ διοργάνωσε για 8η συνεχή χρονιά τον Διαγωνισμό καινοτόμων Προϊόντων Διατροφής «ECOTROPHELIA». Η τελετή για την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων και τη βράβευση των νικητών πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 26 Ιουνίου 2018, στην ΑΙΓΛΗ ΖΑΠΠΕΙΟΥ. »

Ευρωπαϊκό Έργο PEFMED - Συνοπτικός Διαγωνισμός

Ευρωπαϊκό Έργο PEFMED - Συνοπτικός Διαγωνισμός

για την επιλογή εξωτερικού συνεργάτη για τη διοργάνωση δράσεων επικοινωνίας για την ευαισθητοποίηση του Κλάδου των Τροφίμων και του ευρέος κοινού για το έργο και τα αποτελέσματά του

Ο ΣΕΒΤ θα προβεί στη επιλογή εξωτερικού συνεργάτη (επιχείρηση, φορέας, φυσικό πρόσωπο) για την ανάπτυξη δράσεων επικοινωνίας για την ευαισθητοποίηση του Κλάδου των Τροφίμων και του ευρέος κοινού για το έργο και τα αποτελέσματά του. »

Ευρωπαϊκό Έργο PEFMED - Συνοπτικός Διαγωνισμός

Ευρωπαϊκό Έργο PEFMED - Συνοπτικός Διαγωνισμός

για την επιλογή εμπειρογνωμόνων για τη βελτίωση των περιβαλλοντικών επιδόσεων του Κλάδου των Τροφίμων, στα πλαίσια του έργου PEFMED

Ο ΣΕΒΤ θα προβεί στη επιλογή εξωτερικού συνεργάτη (επιχείρηση, φορέας, φυσικό πρόσωπο) για την ανάπτυξη δράσεων για τη βελτίωση των περιβαλλοντικών επιδόσεων του Κλάδου των Τροφίμων, στα πλαίσια του έργου PEFMED. »

Ευρωπαϊκό Έργο RESKILL/ERASMUS+

Ευρωπαϊκό Έργο RESKILL/ERASMUS+

Ενημερωτική Εκδήλωση «Προωθώντας τη μάθηση με βάση την εργασία»

Ο ΣΕΒΤ, θέλοντας να ενισχύσει ακόμη περισσότερο τη συνεργασία της Βιομηχανίας Τροφίμων με τη νέα γενιά, διοργάνωσε πριν από την τελετή για την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του Διαγωνισμού ECOTROPHELIA, μια ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Προωθώντας τη μάθηση με βάση την εργασία».Στόχος της εκδήλωσης ήταν να αναδείξει τη σημασία της σύνδεσης της μάθησης με την απασχόληση και της πρακτικής άσκησης ως εργαλείο εκπαίδευσης της νέας γενιάς. »

ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΕΒΤ 2018

ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΕΒΤ 2018

«Η Ελληνική Βιομηχανία Τροφίμων και οι προκλήσεις του αύριο»

Την Παρασκευή 27 Απριλίου, στην Αθήνα, πραγματοποιήθηκε η Ετήσια Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων & Ποτών, με θέμα: «Η Ελληνική Βιομηχανία Τροφίμων και οι προκλήσεις του αύριο». »

Βιομηχανία Τροφίμων & Περιβάλλον: Προκλήσεις & Προοπτικές

Βιομηχανία Τροφίμων & Περιβάλλον: Προκλήσεις & Προοπτικές

Ενημερωτική Ημερίδα του ευρωπαϊκού έργου LIFE FOODPRINT

Ο ΣΕΒΤ, διοργανώσε στις 3 Απριλίου 2018, στην Αθήνα, εκδήλωση με θέμα «Βιομηχανία Τροφίμων & Περιβάλλον: Προκλήσεις & Προοπτικές», στα πλαίσια του ευρωπαικού έργου LIFE FOODPRINT. »

ECOTROPHELIA 2017

ECOTROPHELIA 2017

Κέρδισε η… καινοτομία στην Τελετή Βράβευσης του 7ου Εθνικού Διαγωνισμού ECOTROPHELIA

Νικήτρια του 7ου Εθνικού Διαγωνισμού Οικολογικών - Καινοτόμων Προϊόντων Διατροφής ECOTROPHELIA 2017 αναδείχτηκε για άλλη μιά φορα η… καινοτομία αφού τα προϊόντα των ομάδων ενθουσίασαν τόσο το κοινό όσο και την Εθνική Επιτροπή για την ποιότητα και την υψηλή διατροφική τους αξία! »

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

Μοντέλο Συνεργασίας ΣΕΒΤ & Πανεπιστημίου Αιγαίου

Ο Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων και το Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων & Διατροφής του Πανεπιστημίου Αιγαίου, διοργανώνουν, το Σάββατο 8 Απριλίου 2017, ενημερωτική εκδήλωση με τίτλο «Από την Επιστήμη Τροφίμων στη Βιομηχανία Τροφίμων: Μοντέλο Συνεργασίας ΣΕΒΤ & Πανεπιστημίου Αιγαίου». »

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

για την επιλογή εμπειρογνωμόνων για την ανάλυση του κύκλου ζωής προϊόντων διατροφής, στα πλαίσια του έργου PEFMED

Ο ΣΕΒΤ θα προβεί στη επιλογή εξωτερικού συνεργάτη (επιχείρηση, φορέας, φυσικό πρόσωπο) για την Ανάλυση του Κύκλου Ζωής γαλακτοκομικών προϊόντων, που παράγονται στην Περιφέρεια της Θεσσαλίας. »

Διαγωνισμός ECOTROPHELIA & Ευρωπαϊκό έργο FOODPRINT

Διαγωνισμός ECOTROPHELIA & Ευρωπαϊκό έργο FOODPRINT

Οι πρωτοβουλίες του ΣΕΒΤ για την προώθηση της καινοτομίας και της αειφορίας

O ΣΕΒΤ στα πλαίσια της Διεθνούς Έκθεσης Τροφίμων & Ποτών Food Expo 2017, διοργάνωσε ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Διαγωνισμός ECOTROPHELIA & Ευρωπαϊκό έργο FOOD PRINT: Οι πρωτοβουλίες του ΣΕΒΤ για την προώθηση της καινοτομίας και της αειφορίας». »

ECOTROPHELIA Workshop

ECOTROPHELIA Workshop

Για μια πετυχημένη συμμετοχή στο Διαγωνισμό του 2017

O ΣΕΒΤ διοργάνωσε, την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου στην Αθήνα, ένα Workshop για τον Εθνικό Διαγωνισμό ECOTROPHELIA 2017 και κάλεσε τους φοιτητές και τους καθηγητές των τριτοβάθμιων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων και Ερευνητικών Ινστιτούτων της Ελλάδας να συμμετέχουν. »