?>

Αρχική ΣελίδαH Προτεραιότητες

Έρευνα - Καινοτομία

Η επένδυση στην έρευνα και η προώθηση της καινοτομίας αποτελούν κύρια ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα των αναπτυγμένων χωρών και μαζί με την εξωστρέφεια και την ανταγωνιστικότητα, τομείς αλληλένδετους με κοινό παρονομαστή, τη συμβολή στην ανάπτυξη και σταθερότητα της εθνικής οικονομίας »

Ασφάλεια & Ποιότητα

Η ποιότητα και η ασφάλεια, είναι έννοιες αδιαπραγμάτευτες για την ελληνική Βιομηχανία Τροφίμων. Κάθε μέρα υπογράφει με το σήμα της την ασφάλεια και ποιότητα των προϊόντων της και κάθε μέρα περνά τις εξετάσεις της αγοράς από τα εκατομμύρια των καταναλωτών, που αγοράζουν τα προϊόντα της και δείχνουν έτσι την εμπιστοσύνη τους σε αυτή. »

Διατροφή & Υγιεινή Διαβίωση

Ο ΣΕΒΤ πιστεύει, ότι για τη διατήρηση της υγείας, πρέπει να υιοθετείται μία ισορροπημένη και υγιεινή διατροφή με τη λελογισμένη κατανάλωση όλων των τροφίμων, σε συνδυασμό με την επαρκή φυσική δραστηριότητα και τη σωστή ενημέρωση και εκπαίδευση των καταναλωτών για τις υγιεινές διαιτητικές συνήθειες. »

Ευρωπαϊκή Συνεργασία - FoodDrinkEurope

Ο ΣΕΒΤ, ως καταξιωμένος κοινωνικός εταίρος παρακολουθεί τις εξελίξεις και συμμετέχει ενεργά στο ευρωπαϊκό γίγνεσθαι, εκεί όπου καθημερινά λαμβάνονται αποφάσεις ζωτικής σημασίας για το μέλλον του κλάδου και της χώρας μας, ιδιαίτερα σε αυτή τη δύσκολη οικονομική περίοδο που διανύουμε. »