Αρχική ΣελίδαH

Ευρωπαϊκό Έργο FRESH:

Ευρωπαϊκό Έργο FRESH:

Online πρόγραμμα κατάρτισης για τους υπεύθυνους Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού

Ο ΣΕΒΤ συμμετέχει στο ευρωπαϊκό έργο FRESH, που έχει ως στόχο τη βελτίωση των δεξιοτήτων των υπεύθυνων του ανθρώπινου δυναμικού των ΜμΕ του Κλάδου των Τροφίμων, αναπτύσσοντας ένα ανοιχτό ηλεκτρονικό πρόγραμμα κατάρτισης (open online training). »

Εκδήλωση ΣΕΒΤ-ΕΤΠ FOOD for LIFE

Εκδήλωση ΣΕΒΤ-ΕΤΠ FOOD for LIFE

«Έρευνα & Καινοτομία: Πυλώνες Ανάπτυξης της Ελληνικής Βιομηχανίας Τροφίμων»

Ο ΣΕΒΤ και η Ελληνική Τεχνολογική Πλατφόρμα συνδιοργάνωσαν εκδήλωση με θέμα «Έρευνα & Καινοτομία: Πυλώνες Ανάπτυξης της Ελληνικής Βιομηχανίας Τροφίμων», την Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2019, στην Αθήνα. Στόχος ήταν να προβληθεί η σημασία της έρευνας και της καινοτομίας για την αντιμετώπιση των σύγχρονων προκλήσεων του κλάδου των τροφίμων. »

Workshop

Workshop

«Πώς να αξιοποιήσουμε τις συσκευασίες Τροφίμων & Ποτών στο πλαίσιο της κυκλικής Οικονομίας»

O ΣΕΒΤ διοργάνωσε στις 14 Μαΐου 2019, μαζί με τον ΣΕΒΑ και τον ΣΕΦΥΜΕΝ, workshop με θέμα «Πώς να αξιοποιήσουμε τις συσκευασίες τροφίμων & ποτών στο πλαίσιο της Κυκλικής Οικονομίας», στα πλαίσια του ευρωπαϊκού έργου PEFMED. »

ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΕΒΤ 2019

ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΕΒΤ 2019

«Η Ελληνική Βιομηχανία Τροφίμων και οι προκλήσεις του αύριο»

Την Τετάρτη 27 Μαρτίου, πραγματοποιήθηκε η Ετήσια Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων & Ποτών, στην αίθουσα Εσπερίδες, στο ξενοδοχείο Hilton Athens. »

Εκδήλωση ΣΕΒΤ-διαΝΕΟσις για την εξωστρέφεια

Εξαγωγές και Εξαγωγικές Επιχειρήσεις στην Ελλάδα

Ο ΣΕΒΤ και η διαΝΕΟσις, με τη συνεργασία του Εργαστηρίου LINER του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και της ICAP ΑΕ, διοργάνωσαν εκδήλωση με θέμα: «Εξαγωγές και Εξαγωγικές Επιχειρήσεις στην Ελλάδα». »

Ενημερωτική Εκδήλωση PEFMED

Ενημερωτική Εκδήλωση PEFMED

Η Βιομηχανία Τροφίμων & οι σύγχρονες προκλήσεις του Κλάδου - Λάρισα, 18/10/2018

Ο ΣΕΒΤ στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού έργου PEFMED διοργάνωσε ενημερωτική εκδήλωση με στόχο να συζητηθούν οι σύγχρονες προκλήσεις και οι προοπτικές του Κλάδου και να παρουσιαστούν αποτελέσματα του έργου. »