Αρχική Σελίδα H Ευρωπαϊκά & Εθνικά Έργα / OPEN NEW FOOD

Εκπαιδευτικό Σεμινάριο: «Aνοικτή Kαινοτομία»

Εκπαιδευτικό Σεμινάριο: «Aνοικτή Kαινοτομία»

Ευρωπαϊκό Έργο OPEN NEW FOOD

Ο ΣΕΒΤ στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του για την προώθηση της καινοτομίας διοργάνωσε από τις 29 Ιουνίου 2015 εως τις 21 Ιουλίου 2015, εκπαιδευτικό πρόγραμμα με θέμα την Ανοικτή Καινοτομία. Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια του ευρωπαϊκού έργου OPEN NEW FOOD, που έχει ως στόχο την κατάρτιση των στελεχών της Βιομηχανίας τροφίμων, πάνω σε θέματα, που αφορούν στην καινοτομία και υλοποιήθηκε σε συνεργασία με τις Μονάδες Καινοτομίας & Επιχειρηματικότητας του Εθνικού Μετσόβειο Πολυτεχνείου (ΕΜΠ) & του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΟΠΑ) και με τη συμβολή του ΕΦΕΤ. »

Εμπειρογνώμονες στα θέματα του μοντέλου της ανοιχτής καινοτομίας συζητούν στα πλαίσια του συνέδριου του OPEN NEW FOOD

Τη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2015, πραγματοποιήθηκε στη Βαλένθια το τελικό συνέδριο του έργου OPEN NEW FOOD. Στόχος του έργου ήταν η διοργάνωση εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων για την κατάρτιση των στελεχών της Βιομηχανίας τροφίμων, πάνω σε θέματα, που αφορούν στο μοντέλο της ανοιχτής καινοτομίας. »