Αρχική Σελίδα H Ευρωπαϊκά & Εθνικά Έργα / NU-AGE

Ευρωπαϊκό έργο NU-AGE

Ευρωπαϊκό έργο NU-AGE

Μια μεσογειακού τύπου διατροφή θα μπορούσε να επιβραδύνει τη διαδικασία της γήρανσης και να μειώσει το ρυθμό απώλειας της οστικής μάζας

Το κύριο συμπέρασμα του ευρωπαϊκού έργου NU-AGE είναι ότι η υιοθέτηση μιας διατροφής, που ακολουθεί το πρότυπο της μεσογειακής θα μπορούσε να επιβραδύνει τη διαδικασία της γήρανσης. »

Η κοινοπραξία

Η κοινοπραξία του έργου αποτελείται από 30 εταίρους από 17 ευρωπαϊκές χώρες μεταξύ των οποίων ερευνητικοί οργανισμοί, μεγάλες Βιομηχανίες Τροφίμων, Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις και Σύνδεσμοι Βιομηχανιών Τροφίμων. Συντονιστής του έργου είναι το Πανεπιστήμιο της Μπολόνια, ενώ ο ΣΕΒΤ συμμετέχει μέσω της κοινοπραξίας SPES GEIE-Spread European Safety - European Economic Interest Grouping, που αποτελείται από 12 Εθνικούς Συνδέσμους Βιομηχανιών Τροφίμων. »