Αρχική Σελίδα H 1ο FOOD SAFETY CONFERENCE

1ο FOOD SAFETY CONFERENCE

1ο FOOD SAFETY CONFERENCE

Το 1ο Food Safety Conference πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2015, στο Αμφιθέατρο Maroussi Plaza, με την παρουσία περίπου 170 υψηλόβαθμων στελεχών, που φέρουν την ευθύνη της διαχείρισης Ασφάλειας Tροφίμων και Ποτών.

 

Το συνέδριο διοργάνωσε το Plant Management της Boussias Communications και χαρακτηρίστηκε από τη δυναμική παρουσία κορυφαίων ομιλητών, που μοιράστηκαν με το κοινό τις λύσεις, που έχουν εφαρμόσει για την πρόληψη και τον συνεχή έλεγχο της ασφάλειας των τροφίμων, με γνώμονα πάντα την εξασφάλιση της μεγαλύτερης δυνατής ασφάλειας για το προϊόν και τον τελικό καταναλωτή.

 

Η έναρξη του συνεδρίου έγινε από την κα Β. Παπαδημητρίου, Γενική Διευθύντρια του ΣΕΒΤ, η οποία υπογράμμισε τη σημασία των διαδικασιών διασφάλισης ποιότητας όχι μόνο για την ασφάλεια των τροφίμων και του τελικού καταναλωτή αλλά και για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας των εταιρειών.

 

Το συνέδριο ανέδειξε τις αποτελεσματικότερες πρακτικές, που εφαρμόζονται από κορυφαίες εταιρίες, με στόχο την Ασφάλεια Τροφίμων σε όλη τη διάρκεια του κύκλου ζωής τους. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.