Αρχική Σελίδα H 29th EFFoST International Conference

29th EFFoST International Conference

29th EFFoST International Conference

Οι δραστηριότητες του ΣΕΒΤ

Ο ΣΕΒΤ στα πλαίσια του 29th EFFoST Conference “Food Science Research and Innovation: Delivering sustainable solutions to the global economy and society” πραγματοποίησε μια σειρά από δράσεις με στόχο την προώθηση της έρευνας και της καινοτομίας. Το Συνέδριο διοργανώθηκε από τον ευρωπαϊκό οργανισμό EFFoST (European Federation of Food Science & Technology) και το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο στην Αθήνα στις 10-12 Νοεμβρίου 2015. Στόχος του συνεδρίου ήταν να αποτελέσει ένα forum για τους ερευνητές, τα μέλη του επιστημονικού και ακαδημαϊκού χώρου, τους επιστήμονες του χώρου τροφίμων και τους εκπροσώπους της Βιομηχανίας Τροφίμων σε αντικείμενα σχετικά με την έρευνα και την καινοτομία στην επιστήμη και τεχνολογία των τροφίμων.

Στην έναρξη του Συνεδρίου ο Πρόεδρος του ΣΕΒΤ, κ. Ε. Καλούσης, απηύθυνε χαιρετισμό ενώ ο ΣΕΒΤ πραγματοποίησε στα πλαίσια του Συνεδρίου, τις παρακατω δράσεις:

  • Πρόσφερε στους 600 συνέδρους ως δώρο μία πάνινη τσάντα με το λογότυπό του, που περιείχε αντιπροσωπευτικά προϊόντα της Ελληνικής Βιομηχανίας Τροφίμων, ευγενική χορηγία των Μελών του ΣΕΒΤ.
  • Διοργάνωσε τη 18η Συνάντηση του Δικτύου των Εθνικών Τεχνολογικών Πλατφορμών «Food for Life», που εργάζονται σε εθνικό επίπεδο για τη διαμόρφωση ερευνητικών προτεραιοτήτων. Για το πρόγραμμα της εκδήλωσης πατήστε εδώ και για τις παρουσιάσεις εδώ.