Αρχική ΣελίδαH Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών – ΜΟΚΕ

Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών – ΜΟΚΕ

«Venturing Smart in the Agro-Food Sector»

Η Μονάδα Καινοτομίας & Επιχειρηματικότητας (ΜΟΚΕ) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, σε συνεργασία με το Ίδρυμα Konrad Adenauer της Ελλάδας και τη ΜΟΚΕ του ΕΜΠ, διοργάνωσαν την Τρίτη 31 Μαρτίου εσπερίδα με θέμα "Η επιχειρηματικότητα στον τομέα της Αγροδιατροφής" στο πλαίσιο σειράς συζητήσεων για την επιχειρηματικότητα.

 

Η εκδήλωση, άνοιξε με χαιρετισμό, που απηύθυνε ο καθ. Γ. Δουκίδης/ΟΠΑ και η Γενική Διευθύντρια του ΣΕΒΤ, κα Β. Παπαδημητρίου, που αναφέρθηκε στις πρωτοβουλίες και δράσεις του Συνδέσμου για την προώθηση της έρευνας και καινοτομίας και συγκεκριμένα, στη συγκρότηση της Ελληνικής Τεχνολογικής Πλατφόρμας “FOOD FOR LIFE”, στη διοργάνωση από το 2011 του Εθνικού Διαγωνισμού ECOTROPHELIΑ, στην πραγματοποίηση Brokerage Event και στη συμμετοχή σε Εθνικά και Ευρωπαϊκά Έργα.

 

Στο πάνελ, που ακολούθησε, οι ιδρυτές τεσσάρων ελληνικών νεοφυών επιχειρήσεων - Π. Γεωργιάδης / We Deliver Taste, Δ. Στρατάκης / Unismack , Χρ. Παρδάλης / Adamantina House και Δ. Κουτσολιούτσος / Farmers Republic παρουσίασαν τις εταιρείες τους και συζήτησαν τους παράγοντες επιτυχίας και τις ιδιαιτερότητες των εμπειριών τους. Τη συζήτηση συντόνισε η κα Ι. Πεπελάση / Αναπληρώτρια καθηγήτρια του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.