Αρχική Σελίδα H Δράσεις αλληλεγγύης για τους πλημμυροπαθείς στη Θεσσαλία.

Δράσεις αλληλεγγύης για τους πλημμυροπαθείς στη Θεσσαλία.

Δράσεις αλληλεγγύης για τους πλημμυροπαθείς στη Θεσσαλία.

Μετά τις πρόσφατες καταστροφικές πλημμύρες στη Θεσσαλία, λαμβάνοντας υπόψη αφενός τη διάθεση των Μελών μας να βοηθήσουν τους πληγέντες και αφετέρου σχετικά αιτήματα βοήθειας που λάβαμε από την Πολιτεία (Υπουργεία Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας & Υγείας), σας ενημερώνουμε για τις ακόλουθες δράσεις:

  • Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ συντονίζει μία μεγάλη προσπάθεια αλληλεγγύης για τις πληγείσες περιοχές, στοχευμένα όπου χρειάζεται και είναι εφικτό.
          Επικοινωνία: κ. Δημήτρης Νέντας (στοιχεία επικοινωνίας: 210 6220059 & 6976 981131).
  • ​Το Ίδρυμα Χατζηγάκη στέκεται αρωγός στους πληγέντες της Θεσσαλίας, με διευρυμένες πρωτοβουλίες αλληλεγγύης σε δύο άξονες: συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης και στήριξη σχολικών κοινοτήτων. 
Επικοινωνία: κα Ελισάβετ Χατζηγάκη, τηλ. 210-3631920 | κιν. 697 5917703.
  • Η Περιφέρεια Θεσσαλίας έχει τον κεντρικό συντονισμό των δωρεών, για όλες τις πληγείσες περιοχές, με απόφαση του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης & Πολιτικής Προστασίας (σχετική ανάρτηση στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας με τις λεπτομέρειες).
Επικοινωνία: κα Ιωάννα Οικονόμου: 6972 058335, κα Χριστίνα Αθανασίου: 2413 506558-559
  • ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΕΡΥΘΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
Επικοινωνία: κα Αικατερίνη Νταλντάνη, Πρόεδρος Περιφερειακού Τμήματος Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Καρδίτσας / 6972427980

 

Η ανταπόκριση των επιχειρήσεων τροφίμων & ποτών είναι ήδη μεγάλη και συγκινητική και η προσπάθεια συνεχίζεται! 

Εφόσον προβείτε σε κάποια δωρεά, σας παρακαλούμε να μας ενημερώσετε (κα Σοφία Σαββοπούλου, sofsav@sevt.gr), ώστε ο ΣΕΒΤ να έχει μία συνολική εικόνα των προσφορών της Βιομηχανίας Τροφίμων & Ποτών.

Αυτές τις δύσκολες στιγμές που η χώρα μας δοκιμάζεται ξανά, η Ελληνική Βιομηχανία Τροφίμων & Ποτών ανταποδίδει την εμπιστοσύνη του κόσμου, με έμπρακτη στήριξη σε όσους το έχουν ανάγκη.

 

                                 

 

Image by rawpixel.com