Αρχική Σελίδα H FOODTECH-GLOBAL PACK 2023/ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕΒΤ

FOODTECH-GLOBAL PACK 2023/ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕΒΤ

FOODTECH-GLOBAL PACK 2023/ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕΒΤ

Συμμετοχή του Συνδέσμου με ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις

Στο πλαίσιο της Έκθεσης FOODTECH-GLOBAL PACK 2023, ο ΣΕΒΤ διοργανώνει τις 2 παρακάτω παράλληλες εκδηλώσεις, τη Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2023, στο Εκθεσιακό Κέντρο Metropolitan Expo (Workshops & Seminars stage, Hall 2), στα Σπάτα.

  • «Νέα δεδομένα για τις συσκευασίες και τα απορρίμματα συσκευασίας στη Βιομηχανία Τροφίμων & Ποτών - Εξελίξεις & Προοπτικές», 12:00-14:00.

Πρόγραμμα & Φόρμα Συμμετοχής

Η νέα νομοθεσία για τις Συσκευασίες και τα απορρίμματα συσκευασιών (PPWR) έχει από την πρώτη στιγμή απασχολεί έντονα και την Ελληνική  Βιομηχανία Τροφίμων & Ποτών. Σε ένα κομβικό σημείο όπου προσεγγίζουμε την ολοκλήρωση της διαδικασίας, με τη διαμόρφωση της τελικής πρότασης και ψήφισή της, η εκδήλωση θα συμβάλει στην ενημέρωση και κατανόηση της νομοθεσίας, των αλλαγών που αυτή επιφέρει και της σημασίας εναρμόνισής της ευρωπαϊκής νομοθεσίας στην εθνική. 

  • «Σύγχρονες διατροφικές τάσεις & νέα προϊόντα τροφίμων», στο πλαίσιο του έργου Ερευνώ-Δημιουργώ-Καινοτομώ FUNJUICE, 14:00-16:30.

Πρόγραμμα & Φόρμα Συμμετοχής

Θα παρουσιαστούν οι πρωτοβουλίες της Βιομηχανίας Τροφίμων & Ποτών για την Υγιεινή Διατροφή και οι σύγχρονες καταναλωτικές τάσεις, καθώς και το έργο FunJuice «Φυσικοί χυμοί φρούτων εμπλουτισμένοι με προβιοτικά βακτήρια και άλλα βιολειτουργικά συστατικά σε ενθυλακωμένη μορφή» στο οποίο συμμετέχει ο ΣΕΒΤ ως εταίρος.

 

Για την είσοδό σας στον χώρο της Έκθεσης και στο stage με τις παράλληλες εκδηλώσεις, είναι απαραίτητο να κάνετε την εγγραφή σας στον σύνδεσμο FOODTECH | Online Πρόσκληση, για να λάβετε ηλεκτρονική πρόσκληση.

Θα υπάρχει livestreaming καθόλη τη διάρκεια των παράλληλων εκδηώσεων. Το livestreaming θα γίνεται μόνο μέσω της πλατφόρμας Talque, στην οποία οι ενδιαφερομενοι θα πρέπει να κάνουν εγγραφή (διαθέσιμη από τις 7/11). 

 

Σας περιμένουμε!