Αρχική Σελίδα H Food Matters Live 2021

Food Matters Live 2021

Food Matters Live 2021

Ψηφιακή εκδήλωση 16-17 Νοεμβρίου

Η Έκθεση Food Matters Live συνεχίζει να αποτελεί τον κοινό τόπο όπου συναντώνται η δημιουργική σκέψη, ο διάλογος και η διάθεση για συνεργασία μεταξύ διαφόρων παραγόντων του κλάδου τροφίμων, με στόχο τη βιωσιμότητα στην καινοτομία, τη διατροφή και την υγεία. Η σημαντική έκθεση Food Matters Live 2021, λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών, προσφέρει φέτος μία εικονική εμπειρία, με διαφορετικές εικονικές εκδηλώσεις. Οι πρώτες ήδη πραγματοποιήθηκαν στις 9-10 Μαρτίου και στις 29-30 Ιουνίου, ενώ ακολουθεί άλλη μία στις 16-17 Νοεμβρίου. 

Στην ψηφιακή συνάντηση, στις 16-17 Νοεμβρίου, θα βρεθούν και πάλι «κοντά» όσοι ασχολούνται με τον κλάδο τροφίμων και ποτών. Βασικό γεγονός θα είναι ο Διαγωνισμός για τα συστατικά του μέλλοντος, Future Ingredients Competition 2021. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες στη σχετική ιστοσελίδα.

Ο ΣΕΒΤ, στο πλαίσιο της διαρκούς προσπάθειας να στηρίξει και να προωθήσει πρωτοβουλίες που προάγουν την καινοτομία και την εξωστρέφεια του κλάδου, είναι για μία ακόμη χρονιά υποστηρικτής αυτής της ψηφιακής έκθεσης, η οποία έχει μεγάλο ενδιαφέρον και συμβάλει στην ανάπτυξη του κλάδου τροφίμων σε ευρωπαϊκό αλλά και παγκόσμιο επίπεδο.

Για εγγραφές μπορείτε να ενημερωθείτε εδώ.