Αρχική Σελίδα H 16ο Πανελλήνιο Συνέδριο Διατροφής & Διαιτολογίας

16ο Πανελλήνιο Συνέδριο Διατροφής & Διαιτολογίας

16ο Πανελλήνιο Συνέδριο Διατροφής & Διαιτολογίας

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Διαιτολόγων – Διατροφολόγων (ΠΣΔΔ) θα διοργανώσει διαδικτυακά το 16ο Πανελλήνιο Συνέδριο Διατροφής & Διαιτολογίας στις 9-12 Δεκεμβρίου 2021.

Το φετινό συνέδριο θα αποτελέσει το πρώτο online Πανελλήνιο Συνέδριο Διατροφής & Διαιτολογίας στα 50 και πλέον χρόνια ιστορίας του ΠΣΔΔ, λόγω της πορείας της πανδημίας της COVID-19 στη χώρα μας.

Σκοπός του Συνεδρίου να τεθούν τα πλέον επίκαιρα δεδομένα στην επιστήμη της Διατροφής & Διαιτολογίας από διαιτολόγους, διατροφολόγους, λοιπούς επιστήμονες υγείας και φοιτητές από όποιο μέρος της Ελλάδας, ή του κόσμου, κι αν βρίσκονται.

Στο επιστημονικό πρόγραμμα του φετινού συνεδρίου θα συμμετέχουν εξαίρετοι και διακεκριμένοι ομιλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό οι οποίοι θα παρουσιάσουν όλα τα νέα δεδομένα στην επιστήμη της Διατροφής και Διαιτολογίας δίνοντας την ευκαιρία για ένα εποικοδομητικό διάλογο μεταξύ των συμμετεχόντων. Οι σύνεδροι θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν, μεταξύ άλλων, για τις νέες ερευνητικές εξελίξεις στην κλινική και αθλητική διατροφή, στη διατροφική αντιμετώπιση της παχυσαρκίας, στη σχέση τροφίμων-διατροφής και περιβάλλοντος, καθώς και για επίκαιρα θέματα όπως για τον ρόλο της διατροφής στη νόσο covid-19, την προσωποποιημένη διατροφή, τη διατροφογενετική, την επίδραση της διατροφής στο εντερικό μικροβίωμα και τη συμβολή της τεχνολογίας στη διαιτολογική πράξη.

Ο ΣΕΒΤ έχει θέσει το Συνέδριο υπό την αιγίδα του.

Το πρόγραμμα του Συνεδρίου.

Περισσότερες λεπτομέρειες στην ιστοσελίδα του Συνεδρίου.