Αρχική Σελίδα H Food Matters Live 2021

Food Matters Live 2021

Food Matters Live 2021

Η Έκθεση Food Matters Live αποτελεί τον κοινό τόπο όπου συναντώνται η δημιουργική σκέψη, ο διάλογος και η διάθεση για συνεργασία μεταξύ διαφόρων παραγόντων του κλάδου τροφίμων. Η σημαντική έκθεση Food Matters Live 2021, λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών, θα προσφέρει φέτος μία εικονική εμπειρία, με τρεις διαφορετικές εικονικές εκδηλώσεις, που θα πραγματοποιηθούν στις 9-10 Μαρτίου, στις 29-30 Ιουνίου και στις 16-17 Νοεμβρίου. 

Στη πρώτη ψηφιακή συνάντηση, στις 9-10 Μαρτίου, θα γνωρίσετε όλες τις καινοτομίες γύρω από την ανάπτυξη νέων προϊόντων, θα ενημερωθείτε για τις νέες παγκόσμιες τάσεις, που οδηγούν σε  μία βιώσιμη διατροφή και θα παρακολουθήσετε ομιλίες από ειδικούς στα συστατικά. Επιπλέον μπορείτε να παρακολουθήσετε τον Διαγωνισμό Future Brands, με σημαντικές μπράντες να διαμορφώνουν το μέλλον των τροφίμων και της διατροφής. 

Ο ΣΕΒΤ, στο πλαίσιο της διαρκούς προσπάθειας να στηρίξει και να προωθήσει πρωτοβουλίες που προάγουν την εξωστρέφεια του κλάδου & την καινοτομία, είναι για μία ακόμη χρονιά υποστηρικτής αυτής της ψηφιακής έκθεσης, η οποία έχει μεγάλο ενδιαφέρον και συμβάλει στην ανάπτυξη του κλάδου τροφίμων σε ευρωπαϊκό αλλά και παγκόσμιο επίπεδο.

Για εγγραφές μπορείτε να ενημερωθείτε εδώ.