Αρχική ΣελίδαH Εκπαιδευτικό webinar

Εκπαιδευτικό webinar

Εκπαιδευτικό webinar

«Ενεργειακή Απόδοση στην Ψυχρή Εφοδιαστική Αλυσίδα του Κλάδου Τροφίμων και Ποτών»

Το Επιμελητήριο Κορινθίας και ο Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων (ΣΕΒΤ), συνδιοργανώνουν εξειδικευμένο εκπαιδευτικό webinar, με θέμα την Ενεργειακή Απόδοση στην Ψυχρή Εφοδιαστική Αλυσίδα του κλάδου Τροφίμων και Ποτών. To webinar διοργανώνεται στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού έργου ICCEE (Improving Cold Chain Energy Efficiency) που χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Horizon 2020 της ΕΕ.

Στόχος του webinar είναι η ανάπτυξη δεξιοτήτων και η απόκτηση γνώσεων σε θέματα εξοικονόμησης ενέργειας και περιβαλλοντικής διαχείρισης. Πιο συγκεκριμένα, στο webinar θα παρουσιαστούν πρακτικές λύσεις που θα επιτρέψουν τη μείωση της κατανάλωσης ενέργειας και τη βελτίωση της βιωσιμότητας των επιχειρήσεων του Κλάδου.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε επαγγελματίες που ενδιαφέρονται για την ενεργειακή ανάπτυξη ή σε στελέχη βιομηχανιών, που επιθυμούν να αναβαθμίσουν τις γνώσεις τους και τηνικανότητά τους στη διαχείριση ενέργειας. Πιο συγκεκριμένα αφορά:

  •  Βιομηχανίες Τροφίμων και Ποτών: Υπεύθυνοι διαχείρισης ενέργειας, Μηχανικούς, ελεγκτές και διαχειριστές ενέργειας, συντηρητές
  •  Αλυσίδες εφοδιασμού τροφίμων και ποτών: Υπεύθυνοι διαχείρισης ενέργειας, ελεγκτές ενέργειας και διαχειριστές, συντηρητές, μηχανικούς
  •  Επαγγελματίες της εφοδιαστικής αλυσίδας τροφίμων
  •  Μηχανικούς, ελεγκτές και άλλους επαγγελματίες που ενδιαφέρονται για αυτόν τον τομέα
  •  Πανεπιστημιακά & Ερευνητικά Ιδρύματα
  •  Επαγγελματικές ενώσεις

Σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στο webinar, διάρκειας 5 ωρών, που θα επαναληφθεί σε 3 διαφορετικές ημερομηνίες. Για να δηλώσετε συμμετοχή, πατήστε πάνω στην επιθυμητή ημερομηνία:

Τετάρτη, 31 Μαρτίου 2021: 15:00-20:00: Δήλωση Συμμετοχής, Πρόγραμμα

Σάββατο, 3 Απριλίου 2021: 10:00-15:00: Δήλωση Συμμετοχής, Πρόγραμμα

Πέμπτη, 8 Απριλίου 2021: 13:00-18:00: Δήλωση Συμμετοχής, Πρόγραμμα

 

Για τη συμμετοχή στο webinar δεν υπάρχει κόστος, αλλά απαιτείται προεγγραφή. Οι συμμετέχοντες θα λάβουν βεβαίωση συμμετοχής.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την Δρ Φ. Σάλτα (Τ: 2106711177, Ε: fotsal@sevt.gr) ή την κα. Λάσκα (Τ: 2741024464, Ε: diaxeiristiki@korinthiacc.gr)