Αρχική Σελίδα H FOOD MATTERS LIVE 2019

FOOD MATTERS LIVE 2019

Συνεδριακό Κέντρο London’s ExCeL, Λονδίνο, 19-20 Νοεμβρίου.

Η σημαντική έκθεση Food Matters Live 2019 θα πραγματοποιηθεί και πάλι, στο Συνεδριακό Κέντρο London’s ExCeL, στο Λονδίνο, στις 19-20 Νοεμβρίου.

Η Food Matters Live είναι η μοναδική εκδήλωση στο Ηνωμένο Βασίλειο  που φέρνει κοντά εκπροσώπους από την Βιομηχανία Τροφίμων & Ποτών, το λιανικό εμπόριο, προμηθευτές, κρατικούς φορείς αλλά και όσους εργάζονται στον χώρο της διατροφής, με στόχο να προωθήσει την μεταξύ τους συνεργασία και την καινοτομία και να στηρίξει την αειφορία του κλάδου των τροφίμων στο μέλλον.

Η Food Matters Live αποτελεί τον κοινό τόπο όπου συναντώνται η δημιουργική σκέψη, ο διάλογος και η διάθεση για συνεργασία μεταξύ διαφόρων παραγόντων του κλάδου τροφίμων.

Στην πολύπλευρη αυτή εκδήλωση:

  • Θα συμμετέχουν εκατοντάδες εκθέτες (κορυφαίες εταιρείες, νέες επιχειρήσεις, επιχειρήσεις με καινοτόμα συστατικά, προμηθευτές, λιανέμποροι και ερευνητές) και θα παρουσιάσουν τις τελευταίες εξελίξεις στην καινοτομία των προϊόντων διατροφής. 
  • Σημαντικοί ομιλητές θα πλαισιώσουν τόσο το Συνέδριο όσο και τα σεμινάρια.
  • Θα πραγματοποιηθούν ενδιαφέροντα εκπαιδευτικά προγράμματα, σεμινάρια και συζητήσεις.
  • Θα απονεμηθούν πρωτότυπα βραβεία (Food Matters Live Awards).
  • Επισκέπτες και εκθέτες θα έχουν τη δυνατότητα να επικοινωνήσουν και να διερευνήσουν πιθανές επιχειρηματικές ευκαιρίες σε ειδικές εκδηλώσεις.

Επιπλέον φέτος για πρώτη φορά διοργανώνεται στο πλαίσιο της Έκθεσης η Food Matters Summit, μία διεθνής συνάντηση, μοναδική στο είδος της, που έχει στόχο να προβάλει θέματα που απασχολούν τον κλάδο των τροφίμων και ποτών παγκοσμίως και να διερευνήσει τρόπους με τους οποίους η καινοτομία και η τεχνολογία θα μπορούσαν να βοηθήσουν. Στη συνάντηση θα συμμετέχουν και θα ανταλλάξουν απόψεις σημαντικοί ομιλητές, που έχουν ξεχωρίσει για το καινοτόμο πνεύμα τους, αλλά και αναγνωρισμένες εταιρείες από όλο τον κόσμο, προσπαθώντας να μεταδώσουν έναν νέο τρόπο σκέψης στη Βιομηχανία Τροφίμων.

Ο ΣΕΒΤ, στο πλαίσιο της διαρκούς προσπάθειας να στηρίξει και να προωθήσει πρωτοβουλίες που προάγουν την εξωστρέφεια του κλάδου & την καινοτομία, είναι για μία ακόμη χρονιά υποστηρικτής αυτής της έκθεσης, η οποία έχει τεράστια προβολή και ενδιαφέρον, και συμβάλει στην ανάπτυξη του κλάδου τροφίμων σε ευρωπαϊκό αλλά και παγκόσμιο επίπεδο.

Στη σχετική ιστοσελίδα της Έκθεσης προβάλλεται τόσο ο ρόλος του ΣΕΒΤ όσο και η Πλατφόρμα Εξαγωγών του Συνδέσμου, δίνοντας την δυνατότητα στους ενδιαφερόμενους να ενημερωθούν για τα ελληνικά εξαγώγιμα προϊόντα διατροφής (SEVT@FoodMattersLive).

Περισσότερες λεπτομέρειες για συμμετοχή ή επίσκεψη στην έκθεση, θα βρείτε εδώ.