Αρχική ΣελίδαH Νέες Ημερομηνίες

Νέες Ημερομηνίες

Νέες Ημερομηνίες

ECOTROPHELIA 2020

Στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων αντιμετώπισης του κορωνοϊού και της απόφασης του Υπ. Παιδείας & Θρησκευμάτων για περαιτέρω αναστολή λειτουργίας των Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων της χώρας, ο ΣΕΒΤ αποφάσισε:

  • Η Υποβολή των Τεχνικών Φακέλων να γίνει σε μία φάση, με τη νέα καταληκτική ημερομηνία υποβολής του Αναλυτικού Τεχνικού Φακέλου να είναι η 20η Ιουλίου 2020.
  • Η Τελετή Απονομής των Βραβείων του Διαγωνισμού θα πραγματοποιηθεί στις 8 Σεπτεμβρίου και θα μεταδοθεί με live streaming. 

Υπενθυμίζεται ότι η υποβολή των συμμετοχών για τον 10ο Εθνικό Διαγωνισμό Οικολογικών-Καινοτόμων Προϊόντων Διατροφής, ECOTROPHELIA 2020, γίνεται φέτος, για πρώτη φορά, μόνο ηλεκτρονικά, μέσω της νέας πλατφόρμας του Διαγωνισμού.

Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε τον επικαιροποιημένο Κανονισμό του Διαγωνισμού
 
Για περισσότερες πληροφορίες καθώς και για τα έντυπα του διαγωνισμού μπορείτε να διαβάσετε αναλυτική ενημέρωση στο site του ΣΕΒΤ.
 
Είμαστε αισιόδοξοι ότι θα ξεπεράσουμε σύντομα αυτή τη δοκιμασία και οι φοιτητές θα  έχουν και πάλι την ευκαιρία να δημιουργήσουν καινοτομώντας, για τον κλάδο μας!!!