Αρχική Σελίδα H Κοντά στους συνανθρώπους της και το 2023

Κοντά στους συνανθρώπους της και το 2023
Loulis Food Ingredients

Κοντά στους συνανθρώπους της και το 2023

στηρίζοντας και γεμίζοντας χαμόγελα στα παιδιά και σε άτομα με αναπηρία

Η Loulis Food Ingredients με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους συνανθρώπους της συνέχισε αδιάκοπα και το 2023 να προσφέρει, να στηρίζει και να γεμίζει χαμόγελα σε παιδιά και άτομα με αναπηρίες σε δομές κοινωνικής φροντίδας. Συγκεκριμένα, στήριξε περισσότερους από 236 φορείς, εκ των οποίων 30 φορείς για παιδιά με ειδικές ανάγκες, διαθέτοντας πάνω από 200 τόνους αλεύρων για τη σίτιση ανθρώπων σε ανάγκη.

Επίσης υποστήριξε δράσεις που στοχεύουν στην πρόληψη της σπατάλης των τροφίμων και σε συνεργασία με φορείς που δραστηριοποιούνται στην αντιμετώπιση αυτού του φαινομένου, από την σκοπιά των σημαντικών περιβαλλοντικών επιπτώσεων, διαχειρίστηκε και διάθεσε με υπευθυνότατα 9 τόνους προϊόντα της εταιρείας με μικρότερη διάρκεια ζωής, προλαβαίνοντας με επιτυχία την απόρριψη τους, με οφέλη για το περιβάλλον, την οικονομία, τον συνάνθρωπο και την κοινωνία μας. Επίσης πρόσφερε 25.310 μερίδες φαγητού στο ΜΠΟΡΟΥΜΕ για να μην πηγαίνει «ΚΑΜΙΑ ΜΕΡΙΔΑ ΦΑΓΗΤΟΥ ΧΑΜΕΝΗ» και ενίσχυσε σημαντικά το έργο του για την καταπολέμηση της σπατάλης του περισσευούμενου φαγητού και την αξιοποίησή του για κοινωφελή σκοπό σε όλη την Ελλάδα

Τα Χριστούγεννα η Loulis Food Ingredients διέθεσε το ποσό που αντιστοιχεί στα επιχειρηματικά δώρα των Χριστουγέννων 2023 στη Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας για τις ανάγκες των πλημμυροπαθών του Νομού Μαγνησίας.

Η κα Λήδα Μαλικέντζου, Υπεύθυνη Εταιρικής Υπευθυνότητας (ESG) και Επικοινωνίας της Loulis Food Ingredients δήλωσε: «Και το 2023 σταθήκαμε δίπλα στους συνανθρώπους μας που βιώσαν δύσκολες στιγμές, προσφέροντας τους δωρεάν αλεύρι, το βασικό αγαθό διατροφής. Με όραμα μας τη δημιουργία αξίας στην ανθρώπινη διατροφή συνεχίσαμε να συνεισφέρουμε σε κοινωνικές πρωτοβουλίες. Στόχος μας είναι να προωθούμε και να υποστηρίζουμε δράσεις που στοχεύουν στην ανακούφιση των λιγότερο προνομιούχων κοινωνικών ομάδων, κυρίως σε θέματα διατροφής. Η ενδυνάμωση πρωτοβουλιών που έχουν στο επίκεντρό τους την προσφορά είναι πολύ σημαντική για εμάς και χαιρόμαστε που μπορούμε και εμείς να συμβάλουμε σε περισσότερα χαμόγελα».