Αρχική Σελίδα H Κίνηση αλληλεγγύης προς τους πληγέντες της Θεσσαλίας

Κίνηση αλληλεγγύης προς τους πληγέντες της Θεσσαλίας
KALLIMANIS-DARDANEL GREECE S.A.

Κίνηση αλληλεγγύης προς τους πληγέντες της Θεσσαλίας

Η ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ - Dardanel Greece, ανταποκρινόμενη στις δύσκολες συνθήκες που βιώνουν καθημερινά οι συμπολίτες μας που επλήγησαν από την κακοκαιρία Daniel, αναλαμβάνει μια ακόμα πρωτοβουλία κοινωνικής αλληλεγγύης. Συγκεκριμένα, η εταιρεία στέκεται έμπρακτα δίπλα στους πληγέντες δρομολογώντας την αποστολή προϊόντων της, ώστε να αξιοποιηθούν από τις αρμόδιες υπηρεσίες για την κάλυψη των διατροφικών αναγκών στην περιφέρεια της Θεσσαλίας. Η εταιρεία προχώρησε στη δωρεά 162 κιβωτίων με 2.000 συσκευασίες τόνου ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ, μακράς διαρκείας, συνολικού βάρους άνω των 500 κιλών: η επιλογή των συγκεκριμένων προϊόντων τόνου έγινε σε συνεννόηση με τις αρμόδιες υπηρεσίες, τόσο για την αυξημένη διατροφική τους αξία, αλλά και για τη δυνατότητά τους να μεταφερθούν, να αποθηκευθούν και να διατεθούν με πλήρη ασφάλεια.

Επιπλέον, καθώς οι βασικές υποδομές της ευρύτερης περιοχής έχουν πληγεί σοβαρά, η εταιρεία ανέλαβε και τη δωρεά πάνω από 1.000 μπουκαλιών εμφιαλωμένου νερού, για να συνεισφέρει στις προσπάθειες της Περιφέρειας Θεσσαλίας για την κάλυψη αυτής της βασικής ανάγκης. Η αποστολή των προϊόντων στο συντονιστικό κέντρο της Περιφέρειας Θεσσαλίας, ολοκληρώθηκε στις 26 Σεπτεμβρίου, με τη συνδρομή των οδηγών της ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ, που ανέλαβαν εθελοντικά την εκτέλεση της διαδρομής.

Η Όλγα Διαμαντή, υπεύθυνη HR της ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ, δήλωσε σχετικά: «Η πρωτοβουλία αυτή αποτελεί το ελάχιστο που θα μπορούσαμε να συνεισφέρουμε στις τεράστιες προσπάθειες στήριξης που γίνονται από κράτος και ιδιώτες, στα θύματα της κακοκαιρίας Daniel. Στόχος μας παραμένει να έχουμε πάντα θετικό αντίκτυπο στην ελληνική κοινωνία, τόσο σε τοπικό, όσο  και σε ευρύτερο επίπεδο».