Αρχική Σελίδα H Η Βίκος Α.Ε. στηρίζει το Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου

Η Βίκος Α.Ε. στηρίζει το Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου

Η Βίκος Α.Ε. για τρίτη συνεχή χρονιά υποστηρίζει το Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου. Το ιστορικό Φεστιβάλ έχει φιλοξενήσει μερικά από τα σπουδαιότερα εγχώρια και παγκοσμίου φήμης ονόματα της μουσικής, του χορού και του θεάτρου και αποτελεί πόλο έλξης για εκατομμύρια θεατές και προσωπικότητες από την Ελλάδα και ολόκληρο τον κόσμο.

Η στήριξη στο Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου εντάσσεται στο πλαίσιο της  διαρκούς στήριξης της εταιρείας στον πολιτισμό και τα πολιτιστικά δρώμενα, κάτι που αποτελεί για την εταιρεία Βίκος υψηλή προτεραιότητα. 

Όπως σημειώνει η Καλλιτεχνική Διευθύντρια του Φεστιβάλ, Κατερίνα Ευαγγελάτου, «Το Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου αποτελεί μία μοναδική περίπτωση στην εγχώρια πολιτιστική ζωή. Η αποστολή μας είναι σύνθετη, καθώς αγκαλιάζουμε σχεδόν όλες τις μορφές Τέχνης με διπλή ιδιότητα, πομπού και δέκτη. Αποτελούμε μία εστία δημιουργίας για τους Έλληνες καλλιτέχνες και ταυτόχρονα έναν φιλόξενο τόπο υποδοχής διεθνών δημιουργών».

Η φετινή υποστήριξη του ιστορικού και παγκοσμίως καταξιωμένου Φεστιβάλ εντάσσεται στο πλαίσιο της σειράς πρωτοβουλιών «Ο Β-οίκος της ζωής μας», η οποία αγκαλιάζει και προάγει την προστασία του περιβάλλοντος, τον εθελοντισμό και τον πολιτισμό, φιλοδοξώντας να αναδείξει τις οικουμενικές αυτές αξίες ως μια ολοκληρωμένη ενότητα σκέψης και δράσης στην εποχή που διαδέχεται την πανδημία.