Αρχική Σελίδα H ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟΣ Α.Ε. και Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟΣ Α.Ε. και Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη
ΑΡΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟΣ A.E.

ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟΣ Α.Ε. και Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

Η ευθύνη κάθε εταιρείας δεν περιορίζεται μόνο στο να είναι επιτυχημένη στον τομέα δραστηριοποίησής της, αλλά επεκτείνεται και στο να είναι ενεργά συμμέτοχη στην κοινωνία.

Για όλους εμάς στην ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟΣ Α.Ε., Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη σημαίνει η ικανοποίηση των προσδοκιών όλων των ενδιαφερόμενων μερών (πελατών, καταναλωτών, εργαζομένων, μετόχων, προμηθευτών, τοπικών κοινωνιών κ.λπ.) με τρόπο εξισορροπητικό, προς όφελος της κοινωνίας και της επιχείρησης.

Στο πλαίσιο αυτό, η ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟΣ Α.Ε. έχει θέσει την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη ως αναπόσπαστο και βασικό στοιχείο του στρατηγικού της σχεδιασμού, αναλαμβάνοντας υπεύθυνες πρωτοβουλίες και συγκεκριμένες πολιτικές.

Η δέσμευση της ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟΣ στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη γίνεται ακόμη πιο επίκαιρη τώρα, που η χώρα μας αντιμετωπίζει την πρόκληση μιας πολύ σοβαρής κρίσης σε οικονομικό αλλά και ανθρωπιστικό επίπεδο.  Κόντρα λοιπόν στους δύσκολους καιρούς, κόντρα σε όλους εκείνους που πιστεύουν ότι η κρίση μπορεί να λυγίσει την ανθρωπιά και τη διάθεση για βοήθεια, η ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟΣ Α.Ε. αποδεικνύει έμπρακτα ότι τα ελλείμματα βρίσκονται μόνο σε προϋπολογισμούς και όχι σε αισθήματα και διάθεση προσφοράς.

Σε αυτό το πλαίσιο, η Επιχείρηση στηρίζει με την δωρεάν διάθεση των προϊόντων της, πλήθος κοινωνικών δομών.  Ειδικά για την περίοδο 2019 – 2021, η εταιρεία μας έχει στηρίξει (και συνεχίζει να στηρίζει) δομές όπως, το Κέντρο Υποδοχής Αστέγων του Δήμου Αθηναίων, πλήθος κοινωνικών παντοπωλείων, συσσίτια Ιερών Ναών, δομές για την άμεση αντιμετώπιση της φτώχειας, ορφανοτροφεία, γηροκομεία, ειδικά σχολεία, ΜΚΟ και άλλες πρωτοβουλίες κοινωνικού χαρακτήρα.

Παράλληλα, έχει στηρίξει με δωρεές σε εξοπλισμό, Νοσοκομεία του ΕΣΥ για την αντιμετώπιση της πανδημίας του COVID, Ιερές Μητροπόλεις για την ανακούφιση συνανθρώπων μας που επλήγησαν από καταστροφικούς σεισμούς, Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, την Πυροσβεστική Υπηρεσία, κ.α.