Αρχική Σελίδα H Νέα του ΣΕΒΤ / Εκδηλώσεις άλλων φορέων

SMALL SCALE, BIG IMPACT

SMALL SCALE, BIG IMPACT

Η πρωτοβουλία της FDE για τις ΜμΕ

Η νέα πρωτοβουλία της FDE για τις ΜμΕ σε ευρωπαϊκό επίπεδο, ονομάζεται «Small Scale, Big Impact» και έχει στόχο να ευαισθητοποιήσει τους ευρωπαίους πολίτες και πολιτικούς, σχετικά με την οικονομική συμβολή των ΜμΕ και να εισάγει τα καίρια θέματα τους στις σχετικές πολιτικές συζητήσεις. »

Περιφέρεια Αττικής - 3η Προπαρασκευαστική Δράση Επιχειρηματικής Ανακάλυψης για την εφαρμογή της RIS3 - Αθήνα, 4/3/2016

Παρουσίαση των ερευνητικών προτεραιότητων της Ελληνικής ΤΠ

Η Γεν. Διευθύντρια του ΣΕΒΤ παρουσίασε τις δράσεις του ΣΕΒΤ για την προώθηση της έρευνας και της καινοτομίας στην 3η Προπαρασκευαστική Δράση Επιχειρηματικής Ανακάλυψης για την εφαρμογή της Περιφερειακής Στρατηγικής Έξυπνης Εξειδίκευσης (RIS3), που υλοποιείται από την Περιφέρεια Αττικής, την Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016 »

ΗΜΕΡΙΔΑ ΕΦΕΤ

ΗΜΕΡΙΔΑ ΕΦΕΤ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑΣ ΧΗΜΙΚΩΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ: ΕΝΙΣΧΥΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

Την Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015 διοργανώθηκε από τον ΕΦΕΤ στα πλαίσια των δράσεων του ως Εστιακό Σημείο της EFSA στην Ελλάδα, ημερίδα με τίτλο «Αξιολόγηση της επικινδυνότητας χημικών παραγόντων: Ενισχύοντας τις βάσεις για την ασφάλεια των τροφίμων», που στόχευε στην παρουσίαση εργαλείων και τρεχουσών πρακτικών για αξιολόγηση της επικινδυνότητας χημικών παραγόντων στα τρόφιμα, με αναφορές σε παραδείγματα εφαρμογών σε πρόσθετα και ρυπαντές. »

ΟΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ

ΟΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ

ΗΜΕΡΙΔΑ: Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ-ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΥΛΩΝΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

Οι επιχειρήσεις που στα τελευταία χρόνια της κρίσης στην Ελλάδα κατόρθωσαν όχι μόνο να επιβιώσουν αλλά και να παραμείνουν κερδοφόρες και να αναπτυχθούν αναδείχθηκαν και επιβραβευθήκαν στην εκδήλωση «Οι Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας», που διοργάνωσε η Direction Business Network, την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. »

ΣΕΒΤ & EΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ

Συνέδρια ΕΕΧ & ΠΣΔΔ

Ο ΣΕΒΤ στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του για την προώθηση της έρευνας, της καινοτομίας και της ισορροπημένης διατροφής, έθεσε υπό την αιγίδα του και συμμετείχε στα παρακάτω πολύ σημαντικά Συνέδρια: «ΗΜΕΡΕΣ ΧΗΜΕΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ 2015: Λειτουργικά Τρόφιμα» & «13ο Πανελλήνιο Συνέδριο Διατροφής & Διαιτολογίας & 2ο Πανελλήνιο Συνέδριο Κλινικής Διατροφής» »

ΔΙΚΤΥΟ ΠΡΑΞΗ - ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ 2020

ΔΙΚΤΥΟ ΠΡΑΞΗ - ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ 2020

Παρουσίαση του νέου Προγράμματος Εργασίας 2016-2017 της Κοινωνικής Πρόκλησης 2: «Επισιτιστική ασφάλεια, βιώσιμη γεωργία και δασοκομία, θαλάσσια έρευνα και ναυτιλία, βιοοικονομία»

Το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ, που είναι Εθνικό Σημείο Επαφής για το Πρόγραμμα «Ορίζοντας 2020» και συντονιστής του Enterprise Europe Network - Hellas, διοργάνωσε σε συνεργασία με την ΓΓΕΤ ενημερωτική εκδήλωση για την παρουσίαση του νέου Προγράμματος Εργασίας 2016-2017. »

ECOTROPHELIA EUROPE 2015

ECOTROPHELIA EUROPE 2015

Οι νικητές του Διαγωνισμού!!!

Από τις 5 εώς τις 6 Οκτωβρίου 2015, πραγματοποιήθηκε στο Μιλάνο, ο ευρωπαϊκός Διαγωνισμός ECOTROPHELIA για τη δημιουργία καινοτόμων προϊόντων διατροφής. Η ελληνική ομάδα από το ΤΕΙ Θεσσαλίας, η οποία είχε κατακτήσει το 1ο βραβείο στον ελληνικό διαγωνισμό με το προϊόν “ΜarmΕλλada”, κέρδισε τις εντυπώσεις αλλά δεν κατάφερε να ανέβει στο… βάθρο. »