Αρχική Σελίδα H Νέα του ΣΕΒΤ / Εκδηλώσεις άλλων φορέων

SMALL SCALE, BIG IMPACT

SMALL SCALE, BIG IMPACT

Η πρωτοβουλία της FDE για τις ΜμΕ

Η νέα πρωτοβουλία της FDE για τις ΜμΕ σε ευρωπαϊκό επίπεδο, ονομάζεται «Small Scale, Big Impact» και έχει στόχο να ευαισθητοποιήσει τους ευρωπαίους πολίτες και πολιτικούς, σχετικά με την οικονομική συμβολή των ΜμΕ και να εισάγει τα καίρια θέματα τους στις σχετικές πολιτικές συζητήσεις. »

Περιφέρεια Αττικής - 3η Προπαρασκευαστική Δράση Επιχειρηματικής Ανακάλυψης για την εφαρμογή της RIS3 - Αθήνα, 4/3/2016

Παρουσίαση των ερευνητικών προτεραιότητων της Ελληνικής ΤΠ

Η Γεν. Διευθύντρια του ΣΕΒΤ παρουσίασε τις δράσεις του ΣΕΒΤ για την προώθηση της έρευνας και της καινοτομίας στην 3η Προπαρασκευαστική Δράση Επιχειρηματικής Ανακάλυψης για την εφαρμογή της Περιφερειακής Στρατηγικής Έξυπνης Εξειδίκευσης (RIS3), που υλοποιείται από την Περιφέρεια Αττικής, την Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016 »

ΗΜΕΡΙΔΑ ΕΦΕΤ

ΗΜΕΡΙΔΑ ΕΦΕΤ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑΣ ΧΗΜΙΚΩΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ: ΕΝΙΣΧΥΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

Την Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015 διοργανώθηκε από τον ΕΦΕΤ στα πλαίσια των δράσεων του ως Εστιακό Σημείο της EFSA στην Ελλάδα, ημερίδα με τίτλο «Αξιολόγηση της επικινδυνότητας χημικών παραγόντων: Ενισχύοντας τις βάσεις για την ασφάλεια των τροφίμων», που στόχευε στην παρουσίαση εργαλείων και τρεχουσών πρακτικών για αξιολόγηση της επικινδυνότητας χημικών παραγόντων στα τρόφιμα, με αναφορές σε παραδείγματα εφαρμογών σε πρόσθετα και ρυπαντές. »

ΟΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ

ΟΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ

ΗΜΕΡΙΔΑ: Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ-ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΥΛΩΝΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

Οι επιχειρήσεις που στα τελευταία χρόνια της κρίσης στην Ελλάδα κατόρθωσαν όχι μόνο να επιβιώσουν αλλά και να παραμείνουν κερδοφόρες και να αναπτυχθούν αναδείχθηκαν και επιβραβευθήκαν στην εκδήλωση «Οι Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας», που διοργάνωσε η Direction Business Network, την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. »