Αρχική Σελίδα H Νέα του ΣΕΒΤ / Γενικές Συνελεύσεις

ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΕΒΤ 2019

ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΕΒΤ 2019

«Η Ελληνική Βιομηχανία Τροφίμων και οι προκλήσεις του αύριο»

Την Τετάρτη 27 Μαρτίου, πραγματοποιήθηκε η Ετήσια Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων & Ποτών, στην αίθουσα Εσπερίδες, στο ξενοδοχείο Hilton Athens. »

ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΕΒΤ 2018

ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΕΒΤ 2018

«Η Ελληνική Βιομηχανία Τροφίμων και οι προκλήσεις του αύριο»

Την Παρασκευή 27 Απριλίου, στην Αθήνα, πραγματοποιήθηκε η Ετήσια Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων & Ποτών, με θέμα: «Η Ελληνική Βιομηχανία Τροφίμων και οι προκλήσεις του αύριο». »

ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ 2017

ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ 2017

Η Ελληνική Βιομηχανία Τροφίμων & Ποτών: Σήμερα και οι προοπτικές του αύριο

Η Ετήσια Γενική Συνέλευση του ΣΕΒΤ πραγματοποιήθηκε, την Τετάρτη, 29 Μαρτίου 2017 στην «ΑΙΓΛΗ ΖΑΠΠΕΙΟΥ» με θέμα «Η Ελληνική Βιομηχανία Τροφίμων & Ποτών: Σήμερα και οι προοπτικές του αύριο». »

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΕΒΤ 2014

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΕΒΤ 2014

Με κεντρικό θέμα συζήτησης "Ο Δρόμος για την Ανάπτυξη", πραγματοποιήθηκε, η ανοιχτή συνεδρίαση της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων. H εκδήλωση άνοιξε με την ομιλία του Προέδρου, κ. Ε. Καλούση ενώ στην συζήτηση συμμετείχαν οι κ.κ Αθανάσιος Σκορδάς - Υφυπουργός Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας, Παναγιώτης Μίχαλος - Γενικός Γραμματέας Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων & Αναπτυξιακής Συνεργασίας, ΥΠΕΞ, Νίκος Βέττας - Γενικός Διευθυντής ΙΟΒΕ και Αθανάσιος Παπανδρόπουλος - Επίτιμος Πρόεδρος της Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων. »

Γενική Συνέλευση 2013

Γενική Συνέλευση 2013

Με βασικά θέματα συζήτησης την επέκταση της κρίσης, τις επιπτώσεις της στην Ελληνική Βιομηχανία Τροφίμων και τους τρόπους για την αντιμετώπισή της πραγματοποιήθηκε στο Ξενοδοχείο Hilton η Ετήσια Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων. Κατά την Ανοιχτή Συνεδρίαση που ακολούθησε, απηύθυνε χαιρετισμό ο κ. Θανάσης Σκορδάς, Υφυπουργός Ανάπτυξης, ενώ πραγματοποιήθηκε και συζήτηση με θέμα «Η Μάχη για την Ανάπτυξη», στην οποία συμμετείχαν οι κ.κ Παναγιώτης Κορλίρας, Πρόεδρος Δ.Σ. & Επιστημονικός Διευθυντής Κ.Ε.Π.Ε. και Καθηγητής Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Αθανάσιος Παπανδρόπουλος, Επίτιμος Πρόεδρος της Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων και Παναγιώτης Καρκατσούλης, Δ/ντης Ινστιτούτου Έρευνας Ρυθμιστικών Πολιτικών. »