Αρχική ΣελίδαH Νέα του ΣΕΒΤ / Εκδηλώσεις

Ευρωπαϊκός Χάρτης Δράσης για την ανασύνθεση τροφίμων & ποτών:

Ευρωπαϊκός Χάρτης Δράσης για την ανασύνθεση τροφίμων & ποτών:

Η νέα πολιτική & οι πρωτοβουλίες της Βιομηχανίας Τροφίμων

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε, την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2016, η εκδήλωση του ΣΕΒΤ με θέμα «Ευρωπαϊκός Χάρτης Δράσης για την ανασύνθεση τροφίμων & ποτών: Η νέα πολιτική & οι πρωτοβουλίες της Βιομηχανίας Τροφίμων». »

BROKERAGE EVENT 2016

BROKERAGE EVENT 2016

Έρευνα & Καινοτομία: Το κλειδί για την ανάπτυξη

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 10 Νοεμβρίου 2016, το Brokerage event με θέμα «Έρευνα & Καινοτομία: Το κλειδί για την ανάπτυξη», που διοργάνωσε για ο Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων και η Ελληνική Τεχνολογική Πλατφόρμα "Food for Life" στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού έργου FOODPRINT για 1η φορά στη Θεσσαλονίκη. »

Ενημερωτική Εκδήλωση PEFMED

Ενημερωτική Εκδήλωση PEFMED

Η Βιομηχανία Τροφίμων & οι σύγχρονες προκλήσεις του Κλάδου - Λάρισα, 18/10/2018

Ο ΣΕΒΤ στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού έργου PEFMED διοργάνωσε ενημερωτική εκδήλωση με στόχο να συζητηθούν οι σύγχρονες προκλήσεις και οι προοπτικές του Κλάδου και να παρουσιαστούν αποτελέσματα του έργου. »

ECOTROPHELIA 2018

ECOTROPHELIA 2018

Μεγάλοι νικητές η Νέα Γενιά & η Καινοτομία

Ο ΣΕΒΤ διοργάνωσε για 8η συνεχή χρονιά τον Διαγωνισμό καινοτόμων Προϊόντων Διατροφής «ECOTROPHELIA». Η τελετή για την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων και τη βράβευση των νικητών πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 26 Ιουνίου 2018, στην ΑΙΓΛΗ ΖΑΠΠΕΙΟΥ. »

Ευρωπαϊκό Έργο RESKILL/ERASMUS+

Ευρωπαϊκό Έργο RESKILL/ERASMUS+

Ενημερωτική Εκδήλωση «Προωθώντας τη μάθηση με βάση την εργασία»

Ο ΣΕΒΤ, θέλοντας να ενισχύσει ακόμη περισσότερο τη συνεργασία της Βιομηχανίας Τροφίμων με τη νέα γενιά, διοργάνωσε πριν από την τελετή για την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του Διαγωνισμού ECOTROPHELIA, μια ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Προωθώντας τη μάθηση με βάση την εργασία».Στόχος της εκδήλωσης ήταν να αναδείξει τη σημασία της σύνδεσης της μάθησης με την απασχόληση και της πρακτικής άσκησης ως εργαλείο εκπαίδευσης της νέας γενιάς. »

ECOTROPHELIA 2017

ECOTROPHELIA 2017

Κέρδισε η… καινοτομία στην Τελετή Βράβευσης του 7ου Εθνικού Διαγωνισμού ECOTROPHELIA

Νικήτρια του 7ου Εθνικού Διαγωνισμού Οικολογικών - Καινοτόμων Προϊόντων Διατροφής ECOTROPHELIA 2017 αναδείχτηκε για άλλη μιά φορα η… καινοτομία αφού τα προϊόντα των ομάδων ενθουσίασαν τόσο το κοινό όσο και την Εθνική Επιτροπή για την ποιότητα και την υψηλή διατροφική τους αξία! »

Διαγωνισμός ECOTROPHELIA & Ευρωπαϊκό έργο FOODPRINT

Διαγωνισμός ECOTROPHELIA & Ευρωπαϊκό έργο FOODPRINT

Οι πρωτοβουλίες του ΣΕΒΤ για την προώθηση της καινοτομίας και της αειφορίας

O ΣΕΒΤ στα πλαίσια της Διεθνούς Έκθεσης Τροφίμων & Ποτών Food Expo 2017, διοργάνωσε ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Διαγωνισμός ECOTROPHELIA & Ευρωπαϊκό έργο FOOD PRINT: Οι πρωτοβουλίες του ΣΕΒΤ για την προώθηση της καινοτομίας και της αειφορίας». »

Βιομηχανία Τροφίμων & Περιβάλλον: Προκλήσεις & Προοπτικές

Βιομηχανία Τροφίμων & Περιβάλλον: Προκλήσεις & Προοπτικές

Ενημερωτική Ημερίδα του ευρωπαϊκού έργου LIFE FOODPRINT

Ο ΣΕΒΤ, διοργανώσε στις 3 Απριλίου 2018, στην Αθήνα, εκδήλωση με θέμα «Βιομηχανία Τροφίμων & Περιβάλλον: Προκλήσεις & Προοπτικές», στα πλαίσια του ευρωπαικού έργου LIFE FOODPRINT. »

ECOTROPHELIA Workshop

ECOTROPHELIA Workshop

Για μια πετυχημένη συμμετοχή στο Διαγωνισμό του 2017

O ΣΕΒΤ διοργάνωσε, την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου στην Αθήνα, ένα Workshop για τον Εθνικό Διαγωνισμό ECOTROPHELIA 2017 και κάλεσε τους φοιτητές και τους καθηγητές των τριτοβάθμιων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων και Ερευνητικών Ινστιτούτων της Ελλάδας να συμμετέχουν. »

Ελληνική Τεχνολογική Πλατφόρμα «Food for Life»

Ελληνική Τεχνολογική Πλατφόρμα «Food for Life»

Το νέο Συμβούλιο Καθοδήγησης & οι νέες Ομάδες Εργασίας

Τηv Τετάρτη 1η Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 14:00 πραγματοποιήθηκε, στο γραφεία του ΣΕΒΤ, συνάντηση των Μελών του Συμβουλίου Καθοδήγησης και των Ομάδων Εργασίας της Ελληνικής ΤΠ. »

Ο ΣΕΒΤ στο 15ο Διεθνές Συνέδριο Globelics

«Innovation and capacity building in the context of financialisation and uneven development of the global economy»

Ο ΣΕΒΤ συνεχίζοντας τις δράσεις για την ενίσχυση της καινοτομίας και της Βιώσιμης ανάπτυξης υποστήριξε τη 15η διοργάνωση του Διεθνούς Συνεδρίου Globelics, που πραγματοποιήθηκε από το ΕΜΠ (Εργαστήριο Βιομηχανικής και Ενεργειακής Οικονομίας & Ινστιτούτο Επικοινωνίας και Υπολογιστικών Συστημάτων) στην Αθήνα στις 11-13 Οκτωβρίου 2017. »

Ημερίδα ΣΕΒΤ & Δίκτυο ΠΡΑΞΗ

Ημερίδα ΣΕΒΤ & Δίκτυο ΠΡΑΞΗ

«Χρηματοδοτικές ευκαιρίες για τη Βιομηχανία Τροφίμων & Ποτών από Ευρωπαϊκά και Εθνικά προγράμματα»

Την Τρίτη 5 Μαΐου 2015, ο ΣΕΒΤ σε συνεργασία με το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ, διοργάνωσε στα πλαίσια του ευρωπαϊκού έργου SINERGIA, για τις εταιρείες Μέλη του, ενημερωτική ημερίδα με θέμα «Χρηματοδοτικές ευκαιρίες για τη Βιομηχανία Τροφίμων & Ποτών από Εθνικά & Ευρωπαϊκά Προγράμματα». »