?>

Αρχική ΣελίδαH

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

για την επιλογή εμπειρογνωμόνων για την ανάλυση του κύκλου ζωής προϊόντων διατροφής, στα πλαίσια του έργου PEFMED

Ο ΣΕΒΤ θα προβεί στη επιλογή εξωτερικού συνεργάτη (επιχείρηση, φορέας, φυσικό πρόσωπο) για την Ανάλυση του Κύκλου Ζωής γαλακτοκομικών προϊόντων, που παράγονται στην Περιφέρεια της Θεσσαλίας. »

ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ 2017

ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ 2017

Η Ελληνική Βιομηχανία Τροφίμων & Ποτών: Σήμερα και οι προοπτικές του αύριο

Η Ετήσια Γενική Συνέλευση του ΣΕΒΤ πραγματοποιήθηκε, την Τετάρτη, 29 Μαρτίου 2017 στην «ΑΙΓΛΗ ΖΑΠΠΕΙΟΥ» με θέμα «Η Ελληνική Βιομηχανία Τροφίμων & Ποτών: Σήμερα και οι προοπτικές του αύριο». »

Διαγωνισμός ECOTROPHELIA & Ευρωπαϊκό έργο FOODPRINT

Διαγωνισμός ECOTROPHELIA & Ευρωπαϊκό έργο FOODPRINT

Οι πρωτοβουλίες του ΣΕΒΤ για την προώθηση της καινοτομίας και της αειφορίας

O ΣΕΒΤ στα πλαίσια της Διεθνούς Έκθεσης Τροφίμων & Ποτών Food Expo 2017, διοργάνωσε ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Διαγωνισμός ECOTROPHELIA & Ευρωπαϊκό έργο FOOD PRINT: Οι πρωτοβουλίες του ΣΕΒΤ για την προώθηση της καινοτομίας και της αειφορίας». »

ECOTROPHELIA Workshop

ECOTROPHELIA Workshop

Για μια πετυχημένη συμμετοχή στο Διαγωνισμό του 2017

O ΣΕΒΤ διοργάνωσε, την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου στην Αθήνα, ένα Workshop για τον Εθνικό Διαγωνισμό ECOTROPHELIA 2017 και κάλεσε τους φοιτητές και τους καθηγητές των τριτοβάθμιων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων και Ερευνητικών Ινστιτούτων της Ελλάδας να συμμετέχουν. »

Ελληνική Τεχνολογική Πλατφόρμα «Food for Life»

Ελληνική Τεχνολογική Πλατφόρμα «Food for Life»

Το νέο Συμβούλιο Καθοδήγησης & οι νέες Ομάδες Εργασίας

Τηv Τετάρτη 1η Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 14:00 πραγματοποιήθηκε, στο γραφεία του ΣΕΒΤ, συνάντηση των Μελών του Συμβουλίου Καθοδήγησης και των Ομάδων Εργασίας της Ελληνικής ΤΠ. »

Ευρωπαϊκός Χάρτης Δράσης για την ανασύνθεση τροφίμων & ποτών:

Ευρωπαϊκός Χάρτης Δράσης για την ανασύνθεση τροφίμων & ποτών:

Η νέα πολιτική & οι πρωτοβουλίες της Βιομηχανίας Τροφίμων

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε, την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2016, η εκδήλωση του ΣΕΒΤ με θέμα «Ευρωπαϊκός Χάρτης Δράσης για την ανασύνθεση τροφίμων & ποτών: Η νέα πολιτική & οι πρωτοβουλίες της Βιομηχανίας Τροφίμων». »

SMALL SCALE, BIG IMPACT

SMALL SCALE, BIG IMPACT

Η πρωτοβουλία της FDE για τις ΜμΕ

Η νέα πρωτοβουλία της FDE για τις ΜμΕ σε ευρωπαϊκό επίπεδο, ονομάζεται «Small Scale, Big Impact» και έχει στόχο να ευαισθητοποιήσει τους ευρωπαίους πολίτες και πολιτικούς, σχετικά με την οικονομική συμβολή των ΜμΕ και να εισάγει τα καίρια θέματα τους στις σχετικές πολιτικές συζητήσεις. »

BROKERAGE EVENT 2016

BROKERAGE EVENT 2016

Έρευνα & Καινοτομία: Το κλειδί για την ανάπτυξη

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 10 Νοεμβρίου 2016, το Brokerage event με θέμα «Έρευνα & Καινοτομία: Το κλειδί για την ανάπτυξη», που διοργάνωσε για ο Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων και η Ελληνική Τεχνολογική Πλατφόρμα "Food for Life" στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού έργου FOODPRINT για 1η φορά στη Θεσσαλονίκη. »

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ECOTROPHELIA 2016

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ECOTROPHELIA 2016

Κέρδισε η… καινοτομία στην Τελετή Βράβευσης του 6ου Εθνικού Διαγωνισμού ECOTROPHELIA

Νικήτρια του 6ου Εθνικού Διαγωνισμού Οικολογικών - Καινοτόμων Προϊόντων Διατροφής ECOTROPHELIA 2016 αναδείχτηκε η… καινοτομία αφού τα προϊόντα των ομάδων ενθουσίασαν τόσο το κοινό όσο και την Εθνική Επιτροπή για την ποιότητα και την υψηλή διατροφική τους αξία! Το 1ο βραβείο τελικά απονεμήθηκε στην ομάδα του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, για το προϊόν "Veggie it". »

Ευρωπαϊκό έργο NU-AGE: Διατροφή & Τρίτη Ηλικία

Ευρωπαϊκό έργο NU-AGE: Διατροφή & Τρίτη Ηλικία

Ενημερωτική Ημερίδα

Ο ΣΕΒΤ έχοντας ως προτεραιότητα την προώθηση της ισορροπημένης διατροφής, διοργάνωσε στα πλαίσια του ευρωπαϊκού έργου NU-AGE, εκδήλωση με θέμα «Ευρωπαϊκό έργο NU-AGE: Διατροφή & Τρίτη ηλικία». Στόχος του έργου είναι η ανάπτυξη νέων διατροφικών στρατηγικών, που θα λαμβάνουν υπόψη τις ιδιαίτερες ανάγκες των ατόμων άνω των 65 ετών με στόχο τη διατήρηση της καλής υγείας κατά τη γήρανση »

ΣΕΒΤ, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΠ «FOOD FOR LIFE» & ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ

Ο ΣΕΒΤ και η Ελληνική ΤΠ στο πλαίσιο των συνεργασιών που έχουν αναπτύξει με τα πανεπιστημιακά ιδρύματα διοργάνωσαν σε συνεργασία με τo Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, το Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Αγροχημεία – Εφαρμογές στη Ζωική και Φυτική Παραγωγή-Φαρμακευτικά Φυτά», την Επιτροπή Ερευνών, τη Δομή Απασχόλησης & Σταδιοδρομίας (ΔΑΣΤΑ) επιστημονική διημερίδα, με τίτλο: «ΑΓΡΟΔΙΑΤΡΟΦΗ: από Αλυσίδα Διαχείρισης σε Αλυσίδα Αξίας» στις 8-9 Απριλίου 2016. »

FoodDrinkEurope "Balanced Diets and Healthy Lifestyles": Οι πρωτοβουλίες του ΣΕΒΤ

FoodDrinkEurope "Balanced Diets and Healthy Lifestyles": Οι πρωτοβουλίες του ΣΕΒΤ

Η FOODDRINKEUROPE στο πλαίσιο του εορτασμού της 10ης επετείου της Ευρωπαϊκής Πλατφόρμας για τη Διατροφή, τη Φυσική Άσκηση και την Υγεία, παρουσίασε τη νέα έκδοση «Balanced Diets and Healthy Lifestyles - Food and Drink Industry Initiatives», στην οποία παρουσιάζονται οι δράσεις και οι πρωτοβουλίες της Ευρωπαϊκής Βιομηχανίας Τροφίμων και Ποτών (Συνδέσμων και Επιχειρήσεων) για την προώθηση της ισορροπημένης διατροφής και της υγιεινής διαβίωσης. »