Οι δράσεις Υπευθυνότητας αποτελούν διαχρονικά μέρος της φιλοσοφίας των επιχειρήσεων του κλάδου τροφίμων και ποτών. Για την ανάδειξη του κοινωνικού αποτυπώματος του κλάδου, ο ΣΕΒΤ παροτρύνει τα μέλη του να συμβάλλουν σε ένα έργο κοινωνικής προσφοράς. Εδώ και χρόνια, οι επιχειρήσεις του κλάδου αναπτύσσουν δράσεις σε πολλαπλά επίπεδα, που σχετίζονται με θέματα διατροφής, υγείας, ζητήματα περιβαλλοντικά, κοινωνικά, επιχειρηματικότητας, πολιτισμού, αλλά και δράσεις αλληλεγγύης για τη στήριξη των πληγέντων σε συνθήκες κρίσεων (π.χ. φυσικές καταστροφές)

Καινοτόμο πρόγραμμα Ευφυούς Γεωργίας «Έξυπνη Σπορά», με αφετηρία τη Θεσσαλία

Σημαντική πρωτοβουλία από την Αθηναϊκή Ζυθοποιία για την ενίσχυση του πρωτογενούς τομέα, σε συνεργασία με το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

ΜΕΒΓΑΛ Α.Ε.

Χορηγία στο 8ο No Finish Line

Στήριξη του οργανισμού «Μαζί για το Παιδί»

ΓΙΩΤΗΣ Α.Ε.

«Θρέφουμε με αγάπη»

Πρόγραμμα Δωρεάς Τροφίμων της ΓΩΤΗΣ Α.Ε.

ΜΕΒΓΑΛ Α.Ε.

Αγάπης Έργα για την κοινωνία

Πράξεις αγάπης για την ενίσχυση του τομέα υγείας της χώρας

Αντιπλημμυρικό έργο στα Τρίκαλα

Η Coca-Cola στην Ελλάδα παραμένει ενεργά στο πλευρό των κατοίκων της Θεσσαλίας που επλήγησαν από την κακοκαιρία Ντάνιελ, από την πρώτη στιγμή της καταστροφής τον Σεπτέμβριο του 2023 μέχρι και σήμερα.

Στρατηγική συνεργασία με Πανελλήνιο Σύλλογο Διαιτολόγων-Διατροφολόγων

Στόχος η ανάπτυξη συνεργειών για την προώθηση της καλής διατροφής

«Good Food for Thought»

Μία νέα σειρά podcast για τη διατροφή

ΓΙΩΤΗΣ Α.Ε.

«Μια ελπίδα γεννιέται!» για 6η χρονιά

Πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της ΓΩΤΗΣ Α.Ε. για τη μείωση της υπογεννητικότητας.

Πλατινένια διάκριση επιδόσεων βιωσιμότητας από την EcoVadis

Η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ κατέκτησε πλατινένια διάκριση στη διαδικασία αξιολόγησης επίδοσης βιωσιμότητας EcoVadis και κατατάσσεται στο κορυφαίο 1% των εταιρειών που αξιολογούνται από τον φορέα διεθνώς, συγκεντρώνοντας άριστη βαθμολογία.

Δωρεά μίας μοτοσυκλέτας στο τμήμα Τροχαίας Βόλου

Η Loulis Food Ingredients, στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, δώρισε στο Τμήμα Τροχαίας Βόλου μία (1) καινούργια μοτοσυκλέτα μάρκας SUZUKI, μοντέλο VSTROM, πλήρως εξοπλισμένη με ηχητική και φωτεινή σήμανση, […]