Την Παρασκευή 15 Μαΐου 2015, πραγματοποιήθηκε συνάντηση των εταίρων του έργου NU-AGE («New dietary strategies addressing the specific needs of elderly population for an healthy ageing in Europe»), που εκπροσωπούν τη Βιομηχανία και τους Συνδέσμους Βιομηχανιών Τροφίμων στις εγκαταστάσεις της εταιρείας ΜΕΒΓΑΛ ΑΕ.
Η συνάντηση έγινε με σκοπό να συζητηθούν οι εξελίξεις του έργου αναφορικά με την ανάπτυξη πρωτότυπων προϊόντων από τις εταιρείες και τις δράσεις εκπαίδευσης και διάχυσης των Συνδέσμων Τροφίμων. Οι επιχειρήσεις, από την Ελλάδα, Ιταλία, Γαλλία, Δημοκρατία της Τσεχίας και Τουρκία, που συμμετείχαν στη συνάντηση παρουσίασαν τα προϊόντα, που θα αναπτύξουν στα πλαίσια του έργου επικεντρώνοντας στα στοιχεία εκείνα, που τα καθιστούν ιδανικά για τα άτομα άνω των 65 ετών. Στο πλαίσιο της συνάντησης πραγματοποιήθηκε ξενάγηση στις σύγχρονες εγκαταστάσεις παραγωγής τυριών, γάλακτος και γιαουρτιού της εταιρείας ΜΕΒΓΑΛ.
Το έργο θα ολοκληρωθεί τον Απρίλιο του 2016. Ο ΣΕΒΤ, στα πλαίσια της συμμετοχής του στο έργο, θα διοργανώσει, μετά το Σεπτέμβριο του 2015, δράσεις για τη διάχυση και την επικοινωνία των αποτελεσμάτων του, που προέρχονται κυρίως από τις κλινικές μελέτες, που πραγματοποιούνται.